Besparen op je bedrijfsafval?

Laat gratis je PD en glas afval ophalen.

Afval scheiden is belangrijk voor het milieu en de samenleving. Door afval te scheiden, kunnen we grondstoffen hergebruiken en nieuwe producten maken. Zo voorkomen we dat er te veel afval wordt verbrand of gestort, wat schadelijk is voor het klimaat, de natuur en de gezondheid. Afval scheiden levert ook economische voordelen op, zoals lagere afvalverwerkingskosten, meer werkgelegenheid en innovatie. Kortom met afval scheiden verduurzaamd u, uw bedrijf en draagt u daarmee bij aan de circulaire economie.

Wij als Herena zorgen er voor dat het afval makkelijk gescheiden kan worden op de werkvloer. Maar dat afval moet natuurlijk ook worden opgehaald. Hierin komt “afval goed geregeld” een stichting die zich inzet voor een betere manier van afval scheiden met een passende oplossing voor het gratis laten ophalen van het PD en glas afval van organisaties.

Bedrijfsafval

Alle organisaties in Nederland met verpakkingsafval dat lijkt op huishoudelijk verpakkingsafval kunnen zich via “afval goed geregeld” inschrijven voor kosteloze inzameling van gescheiden verpakkingsafval. Zo bespaart u op uw afvalkosten en word afvalscheiding nog interessanter gemaakt voor uw bedrijf.

Bedrijfsafval Herena Afvalbakken

Aan welke voorwaarden moet jouw organisatie voldoen?

• Alleen gescheiden afvalstromen die van goede kwaliteit zijn worden opgehaald. Er mag dus niets inzitten wat bij het restafval of bij andere afvalstormen thuishoort omdat het materiaal anders niet gerecycled kan worden. Dat wil zeggen dat er plastic verpakkingen en drankkartons in zitten die schud-,schraap-of schenk leeg zijn en geen ander afval. En daarbij helpen onze afvalwijzers natuurlijk ook.
• De minimale aangeboden hoeveelheid per lediging is 240 liter. Dit is ongeveer gelijk aan 4 inzamelzakken of een minicontainer, ook bekend als ‘kliko’
• Bent u instaat dit afval goed te scheiden o.a voldoende ruimte voor bakken en zorg voor kwaliteit van scheiden.

Hoe werkt het?

Laat vast uw gegevens achter zodat u direct op de hoogte bent van de nieuwe ronde inschrijvingen via https://www.afvalgoedgeregeld.nl/loket-2023 voor het gratis ophalen van uw PD en glas afval


Herena Afvalbakken afvalsystemen recyclebaar duurzaam afvalbak. Waste Management VarioBin afval scheiden in recycling prullenbakken.

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.