Contactloze bediening
met voetpedaal

Tegenwoordig zijn we ons er nog meer van bewust, dat hygiëne en netheid op de werkvloer belangrijk zijn voor onze gezondheid. De toegenomen behoefte aan hygiëne heeft ertoe geleid dat we de VarioBin nu ook met voetpedaal aanbieden. Hiermee kan het afvalsysteem contactloos worden bediend. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat de VarioBin momenteel erg populair is.

De VarioBin heeft een afsluitbare deksel en biedt de mogelijkheid om de buitenste module te voorzien van een voetpedaal. Dit robuuste systeem voorkomt aanraking en zorgt tijdens gebruik voor een veilig en hygiënisch gevoel.

Ben je als bestaande klant al in het bezit van de VarioBin en wil je deze alsnog uitbreiden met een voetpedaal? Herena biedt de mogelijkheid om jouw afvalsysteem alsnog te voorzien van een voetpedaal, waardoor contactloze bediening mogelijk wordt.

Hygiënisch afval scheiden met voetpedaal.

Herena introduceert contactloze bediening voor het populaire VarioBin afvalsysteem. Dankzij het voetpedaal kunnen de gebruikers ervan op een veilige manier hygiënisch afval scheiden Nederland.

Wegwerpbekers zijn van plastic of karton met een plastic coating. Beide soorten kunnen bij het PMD-afval. Kartonnen bekers horen vanwege het plastic niet in de papierbak. Bekers gescheiden inzamelen kan ook. Dan worden ze apart gerecycled. Herena levert daarvoor de geschikte afvalbakken.

Afval dat overblijft na het scheiden van afvalstromen die geschikt zijn voor recycling. Restafval wordt verbrand. Dat is slecht voor het milieu én voor uw portemonnee. Voor dit type afval betaalt u namelijk afvalstoffenbelasting. Hoe minder restafval u produceert, hoe minder kosten u dus heeft.

Wilt u meer informatie over de Contactloze bediening?

"*" geeft vereiste velden aan

Als u dit formulier wilt verzenden, moet u onze Privacyverklaring accepteren*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.