Herena TV De IJpelaar

Herena Temptation FFD bij TV De IJpelaar scheiden van restafval

TV De IJpelaar is een recreatieve tennis- en padelvereniging in Breda. Bijna een jaar geleden koos de club ervoor om het afval op de juiste manier bij de bron in te gaan zamelen. De precieze reden hiervoor? De invoering van statiegeld voor kleine plastic flesjes en het feit dat de overheid afvalscheiding steeds meer stimuleert.

De club vond na onderzoek op internet bij Herena afvalbakken dé oplossing in de Temptation FFD 3 voor het scheiden van restafval, statiegeldflesjes en PD (plastic & drankverpakkingen). Een stijlvol en elegant vormgegeven inzamelsysteem voor 2 t/m 4 gescheiden afvalstromen. Robuust en duurzaam gebouwd, dus uitermate geschikt voor gescheiden inzameling van afval in de publieke en openbare ruimte. De maanvormige deksel boven de afvalbak zorgt ervoor dat het afval droog blijft en hij is eenvoudig te legen. Dit wordt als heel prettig ervaren.

De parkbeheerder merkt dat de plaatsing van de afvalbakken al voor meer bewustwording bij de leden zorgt bij het weggooien van afval. En belandt het afval niet bij de juiste afvalstroom? Dan meldt hij dit op de club app. Op deze manier worden de leden meegenomen in dit proces. Wel zo belangrijk! Er staan inmiddels 4 Temptations FFD verspreid over het park en wegens succes is nummer 5 op komst. Een mooie ontwikkeling in de wereld van afvalscheiding

Is uw organisatie ook klaar voor de afvaltransitie en wilt u meer weten over afvalscheiding binnen uw organisatie? Duik dan in onze brochure of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden voor een succesvolle aanpak.

De Temptation FFD Serie RVS-recycling afvalbakken zijn stijlvol en elegant vormgegeven inzamelsystemen. Robuust en duurzaam gebouwd uit RVS en uitermate geschikt voor gescheiden inzameling van afval in de publieke en openbare ruimte. Een brandveilige afvalbak geschikt voor binnen en buiten gebruik en o.a. toegepast op de luchthaven Schiphol en de Jaarbeurs Utrecht.

Herena Temptation FFD bij TV De IJpelaar scheiden van restafval

Herena Temptation FFD bij TV De IJpelaar scheiden van restafval

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.