Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer afvalscheidingssystemen

We zijn begonnen! De 24e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs te Utrecht is gisteren van start gegaan. Hét evenement voor werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken.

De beursvloer is gevuld met stands van honderden facilitaire leveranciers. En Herena afvalbakken is er één van!

Wij verwelkomen u graag in onze stijlvol ingerichte 3D-stand in hal 11 standnummer 11.3.9 om u advies te geven over praktische oplossingen om afval bij u op kantoor direct bij de bron optimaal te scheiden.

Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment stijlvolle afvalscheidingssystemen in combinatie met passende signing om hier een succesvol project van te maken. Onze visuele communicatie zorgt voor meer bewustwording waardoor het afval beter gescheiden wordt.

Verdiep u nu alvast in de afvalscheidingssystemen van Herena afvalbakken en neem gerust contact met ons op om te bespreken wat voor uw organisatie de meest passende oplossing is..

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Het decennialange succes van dit driedaags vak evenement komt voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar. Tijdens deze ontmoetingen halen zij kennis op, laten zij zich informeren, gaan met elkaar in discussie en signaleren de jongste ontwikkelingen voor de terreinen, waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Een gevarieerd aanbod aan exposanten, een uitgebreid kennisoverdrachtprogramma en een beursvloer vol innovaties. Kortom; het totaal evenement waar professionals (Herena Afvalbakken) op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer samenkomen. Drie dagen lang elkaars kennis en de benodigde (product)informatie delen, noviteiten bekijken en netwerken.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer afvalscheidingssystemen

Herena Afvalbakken afvalsystemen recyclebaar duurzaam afvalbak. Waste Management VarioBin afval scheiden in recycling prullenbakken.

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.