Facilitair Gebouwbeheer
Werkomgeving Afvalbakken

Facilitair Gebouwbeheer Werkomgeving Afvalbakken

Wat is Herena?
Producent en leverancier van innovatieve afvalsystemen voor het gescheiden inzamelen van afval. Herena levert aan diverse branches een breed programma afvalbakken en afvalscheidingssystemen. Voorbeelden hiervan zijn o.a. kantoren en onderwijsinstellingen. Door ons brede assortiment aan afvalscheidingssystemen, bieden we voor elk budget een geschikte afvalsysteem aan. Begin met duurzaam afval scheiden!

De circulaire economie
In onze huidige economie heeft ‘afval’ bijna geen economische waarde. Grondstof en die worden gewonnen, worden verwerkt tot producten die we vervolgens consumeren. Wat er is overgebleven gooien we meestal weg. De Nederlandse overheid heeft als doel gesteld om in het jaar 2050 volledig circulair te zijn. Herena helpt hierin met het leveren van afvalbakken voor gescheiden afval voor allerlei sectoren.

 Facilitair Gebouwbeheer Werkomgeving Afvalbakken

Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 vindt op 8, 9 en 10 juni 2022 eindelijk de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht plaats. Op alle dagen kunnen de bezoekers de honderden standhouders, deskundigen en relaties ontmoeten; kennis op doen bij een van de tientallen lezingen; oplossingen vinden of een deskundig antwoord krijgen op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken. Kortom, gedurende woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 juni vindt weer het evenement in Nederland op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken plaats.

Facilitair Gebouwbeheer Werkomgeving Afvalbakken

Herena Afvalbakken Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor alle branches. Van kantoor tot aan ziekenhuis. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie?


Facilitair Gebouwbeheer Werkomgeving Afvalbakken

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.