Hieronder alle afvalbakken voor binnen en voor buiten

Herena levert oplossingen

Afvalbakken Binnen Afvalbakken Buiten – Wilt u afval scheiden aan de bron en bent u op zoek naar de juiste afvaloplossingen? Herena biedt een breed programma aan afvalinzamelingssystemen voor basisscholen, kinderopvang, gemeentes, overheden, horeca, recreatie, bedrijfsleven, kantooromgevingen, universiteiten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en ziekenhuizen. Goed scheiden is beter recyclen en zorgt ervoor dat materialen beter worden benut. Met onze afvalsystemen bieden wij u de mogelijkheid om deze doelstelling te realiseren.

VarioBin

De VarioBin is een flexibel, modulair afvalsysteem dat u geheel naar behoefte kunt samenstellen. Toepasbaar voor: binnen, kantoor, onderwijs, overheid, zorg en ziekenhuis.

Afvalbakken Binnen Afvalbakken Buiten

Afvalbakken Binnen Afvalbakken Buiten

SchuffleBin

De ShuffleBin afvalbak is een modulair afvalscheidingssysteem waarbij modules eenvoudig kunnen worden gekoppeld door middel van magneten. Toepasbaar voor: binnen, kantoor, onderwijs, overheid, zorg en ziekenhuis.

GreenBin

De GreenBin is een circulair ontworpen afvalbak gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Toepasbaar voor: binnen, kantoor, onderwijs, overheid.

Afvalbakken Binnen Afvalbakken Buiten

GreenBin Mini

De GreenBin Mini is een circulair ontworpen afvalbak gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Toepasbaar voor: binnen, kantoor, onderwijs, overheid, zorg en ziekenhuis, horeca en recreatie, winkels en winkelcentra.

HorecaBin

De HorecaBin recycling afvalbak is ideaal voor gescheiden inzameling van afval in de keuken van bedrijf, restaurant, café of andere eetgelegenheid. Toepasbaar voor: binnen, horeca en recreatie, winkels en winkelcentra.

Afvalbakken Binnen Afvalbakken Buiten

SchoolBin

De SchoolBin is een afvalscheidingssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik binnen onderwijsinstellingen en universiteiten. Toepasbaar voor: binnen, onderwijs

Temptation FF

De Temptation FF Serie RVS-recycling afvalbakken zijn stijlvol en elegant vormgegeven inzamelsystemen. Toepasbaar voor: binnen, overheid, zorg en ziekenhuis, horeca en recreatie, winkels en winkelcentra.

Temptation FFW

De Temptation FFW Serie RVS-recycling afvalbakken zijn stijlvol en elegant vormgegeven inzamelsystemen. Toepasbaar voor: binnen, overheid, zorg en ziekenhuis, horeca en recreatie, winkels en winkelcentra.

Temptation FFD

De Temptation FFW Serie RVS-recycling afvalbakken zijn stijlvol en elegant vormgegeven inzamelsystemen. Toepasbaar voor: buiten, overheid, zorg en ziekenhuis, horeca en recreatie, winkels en winkelcentra.

Capital

Dit uiterst robuuste model wordt geleverd diverse uitvoeringen en configuraties. Toepasbaar voor: buiten, horeca en recreatie, winkels en winkelcentra.

Skyline

De SkyLine Serie RVS-recycling afvalbakken zijn praktische en hygiënische inzamelsystemen. Toepasbaar voor: binnen EN buiten (SD), overheid, zorg en ziekenhuis, horeca en recreatie, winkels en winkelcentra.

Elegance

De SkyLine Serie RVS-recycling afvalbakken zijn praktische en hygiënische inzamelsystemen. Toepasbaar voor: binnen, winkels en winkelcentra.

Steel Wall

De Temptation Steel Wall RVS-recycling afvalbak is een stijlvol en elegant vormgegeven inzamelsysteem. Toepasbaar voor: binnen, overheid, zorg en ziekenhuis, horeca en recreatie, winkels en winkelcentra.


Afvalbakken Binnen Afvalbakken Buiten

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.