Prullenbak

Herena heeft een prullenbak ontwikkeld waarbij verschillende afvalbakken met elkaar uitwisselbaar zijn. Zo stel je zelf de gewenste VarioBin samen met de juiste afvalstroom.

VarioBin

De VarioBin prullenbak is een flexibel, modulair afvalsysteem dat u geheel naar behoefte kunt samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld 1 of meerdere modules naast elkaar zetten in elke willekeurige volgorde. Verschillende kleuren, vormen en teksten zorgen ervoor dat afval moeiteloos in de juiste bak terechtkomt. Wilt u naderhand meer soorten afval scheiden of een afvalsoort wijzigen? U kunt eenvoudig onderdelen vervangen of toevoegen. Variobins zijn leverbaar in drie formaten: M, L en XL.

ShuffleBin

De ShuffleBin prullenbak afvalbak is een modulair afvalscheidingssysteem waarbij modules eenvoudig kunnen worden gekoppeld door middel van magneten. U kunt hiermee elke samenstelling maken en eenvoudig uitbreiden wanneer u meer volume of een extra afvalstroom erbij wilt hebben. Elke deksel heeft zijn eigen kleur en vorm waarmee we duidelijk het onderscheid aangeven tussen de verschillende afvalstromen om meer bewustwording te creëren in het weggooigedrag. Geproduceerd uit 100% gerecycled metaal met Trespa deksels voor een blijvend mooie uitstaling. De ShuffleBin is hygiënisch in gebruik, duurzaam en circulair geproduceerd met een Social-Return achtergrond.

GreenBin

De GreenBin prullenbak is een circulair ontworpen afvalbak gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Een duurzaam en circulair ontworpen afvalsysteem geheel volgens de Cradle to Cradle gedachte waarbij afval hergebruikt wordt. De GreenBin is modulair uit te breiden waarmee elke combinatie samengesteld kan worden. Standaard voorzien van heldere en duidelijke signing en gekleurde inserts afgestemd op de gewenste afvalstromen. Alle onderdelen zijn daarnaast los te vervangen en volledig recyclebaar.

GreenBin Mini

De GreenBin Mini prullenbak is een circulair ontworpen afvalbak gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Een duurzaam ontworpen afvalsysteem geheel volgens de Cradle to Cradle gedachte waarbij afval hergebruikt wordt. Het is modulair uit te breiden waarmee elke combinatie samengesteld kan worden. Standaard voorzien van heldere en duidelijke signing en gekleurde inserts afgestemd op de gewenste afvalstromen. Alle onderdelen zijn daarnaast los te vervangen en volledig recyclebaar. Gemak, eenvoud en uitstraling staan voorop bij het ontwerp. De Mini is ongeveer een derde kleiner dan de standaard GreenBin, maar wel even hoog. Zo kunt er nog steeds makkelijk bij zonder te bukken.

SchoolBin

De SchoolBin prullenbak is een afvalscheidingssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik binnen onderwijsinstellingen en universiteiten. De opbouw met aluminium stootranden geven de SchoolBin een extra robuuste uitstraling. Om leerlingen en studenten extra te stimuleren om hun afval juist te scheiden is de SchoolBin voorzien van extra grote signing met symbolen, opvallende kleuren en teksten. Daarbij is de SchoolBin een modulair systeem die in de toekomst gemakkelijk uit te breiden is.

HorecaBin

De HorecaBin recycling prullenbak is ideaal voor gescheiden inzamelingen van afval in de keuken van een bedrijf, restaurant, café of andere eetgelegenheden. Onze HorecaBins zijn ontworpen volgens specifieke eisen op het gebied van hygiëne, veiligheid, ergonomie en milieu. Daarmee voldoet de HorecaBin aan de HACCP-richtlijnen voor voedselveiligheid tijdens voedselbereiding en het productieproces.

Temptation

De Temptation FF Series zijn RVS-recycling afvalbakken die stijlvol en elegant vorm geven als inzamelsystemen. De Temptation afvalsystemen zijn robuust en duurzaam gebouwd uit RVS en uitermate geschikt voor gescheiden inzameling van afval in de publieke en openbare ruimte. Een brandveilige afvalbak geschikt voor binnen en buiten gebruik en o.a. toegepast op de luchthaven Schiphol en de Jaarbeurs Utrecht.

Kendo

Dit uiterst robuuste model wordt geleverd diverse uitvoeringen en configuraties. Zo biedt de Kendo altijd een elegante en kwalitatieve oplossing in elke situatie. De robuuste en stijve constructie maakt deze afvalbak uiterst geschikt voor in veeleisende publieke omgeving zoals winkelstraten, winkelcentra, stations en ingangen. De Kendo is voorzien van een versterkte stalen binnen constructie en een zelfsluitende deur. De Kendo is gemaakt van hoogwaardig 2- tot 3mm gegalvaniseerd staal met poedercoating.

Capital

Dit uiterst robuuste model wordt geleverd diverse uitvoeringen en configuraties. Zo biedt de Capital altijd een elegante en kwalitatieve oplossing in elke situatie. De robuuste en stijve constructie maakt deze afvalbak uiterst geschikt voor in veeleisende publieke omgeving zoals winkelstraten, winkelcentra, stations en ingangen. De Capital voorzien van een versterkte stalen binnen constructie en een zelfsluitende deur. De Capital is gemaakt van hoogwaardig 2mm RVS met een geborstelde afwerking. Ook verkrijgbaar in gegalvaniseerd staal met poedercoating.

Corridor

De Temptation Corridor RVS-recycling afvalbak is een stijlvol en elegant vormgegeven inzamelsysteem. Robuust en duurzaam opgebouwd uit RVS en voldoet aan de hoogst gestelde veiligheidseisen. Uitermate geschikt voor gescheiden inzameling van afval in de publieke en openbare ruimte. Alle Temptation afvalbakken hebben een gepatenteerd en gecertificeerd brandveiligheidssysteem. De afvalbakken zijn ook gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. De Temptation Corridor afvalbak is enkel als wandmodel leverbaar.

Steel Wall

De Temptation Steel Wall RVS-recycling afvalbak is een stijlvol en elegant vormgegeven inzamelsysteem. Robuust en duurzaam opgebouwd uit RVS en voldoet aan de hoogst gestelde veiligheidseisen. Uitermate geschikt voor gescheiden inzameling van afval in de publieke en openbare ruimte. Alle Temptation afvalbakken hebben een gepatenteerd en gecertificeerd brandveiligheidssysteem. De afvalbakken zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. De Steel Wall afvalbak is enkel als wandmodel leverbaar.

Skyline

De SkyLine Serie RVS-recycling afvalbakken zijn praktische en hygiënische inzamelsystemen. Robuust en duurzaam gebouwd uit RVS en uitermate geschikt voor gescheiden inzameling van afval in de publieke en openbare ruimte. Een brandveilige afvalbak geschikt voor binnen en buiten. U kunt tot vier afvalstromen uw afval scheiden en visueel zichtbaar maken door middel van bestickering. Bijvoorbeeld papier-, plastic-, bio- en restafval.


Prullenbak Overzicht Alle Afvalsystemen Herena Afvalbakken modulair afvalscheidingssysteem duurzaam en circulair afvalsysteem.

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.