Afvalbakken op locatie

Herena Afvalbakken Begin nu met duurzaam afval scheiden Herena biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor alle branches. Van kantoor tot aan ziekenhuis. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie?

Afvalbakken op locatie

Kantoor

In deze tijd waarin het klimaat verandert, is het als bedrijf extra belangrijk om stil te staan bij het scheiden van afval. Het zal niet lang meer duren, voordat circulair ondernemen de norm wordt. Op kantoren wordt elke dag heel veel weggegooid. Je gelooft het misschien niet, maar tussen dit afval zitten kostbare grondstoffen die prima recyclebaar zijn. Door het op een makkelijke manier te scheiden via afvalscheidingssystemen, kun je ervoor zorgen dat er minder restafval in de vuilverbrandingsovens verdwijnt. Beter voor het milieu en er zijn minder nieuwe grondstoffen nodig voor het produceren van nieuwe producten.

Onderwijs

Bewustwording creëren op het gebied van afvalscheiding. Op welke plek kan dit het best vormgegeven worden? Precies! In het onderwijs dus op scholen. Hier worden normen en waarden aangeleerd die later goed van pas kunnen komen. Afval op de juiste manier scheiden is er één van. Als kinderen al op jonge leeftijd leren hoe zij dit het best kunnen doen, wordt dit een automatisme. Afval scheiden als gewoonte. Een schonere toekomst begint bij de basis!

Overheid

In deze tijd waarin het klimaat verandert, is het voor overheidsorganisaties belangrijk om stil te staan bij het scheiden van afval. Het zal niet lang meer duren, voordat circulair ondernemen de norm wordt. In overheidsgebouwen wordt elke dag heel veel weggegooid. Je gelooft het misschien niet, maar tussen dit afval zitten kostbare grondstoffen die prima recyclebaar zijn. Door het op een makkelijke manier te scheiden via afvalscheidingssystemen, kun je ervoor zorgen dat er minder restafval in de vuilverbrandingsovens verdwijnt. Beter voor het milieu en er zijn minder nieuwe grondstoffen nodig voor het produceren van nieuwe producten.

Afvalbakken op locatie

Zorg & Ziekenhuis

In ziekenhuizen en andere zorginstellingen is een schone en hygiënische omgeving van groot belang. Afval scheiden op de juiste manier is een must. De zorg heeft te maken met diverse bekende afvalstromen, zoals (vertrouwelijk) papier/karton en restafval. Maar er wordt ook afval geproduceerd van bijzondere aard. Vooral de aanwezigheid van medisch- en klein chemisch afval vereist een andere aanpak dan in de meeste andere sectoren. Bij dit afval is het extra belangrijk dat dit op de juiste manier wordt verwerkt. Een duurzaam afvalbeleid in de zorg is in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken. Zeker nu we weten welke impact afval scheiden heeft op het milieu en klimaat. Op het gebied van afvalscheiding en afvalpreventie is nog winst te behalen. Ook in de zorg.

Horeca & Recreatie

Meer dan ooit verwachten klanten van horeca en recreatie een schone en hygiënische omgeving. Tegelijk leveren horeca-activiteiten een enorme berg afval op. Afval dat prima geschikt is voor duurzame, gescheiden inzameling in recycling afvalbakken. Door te zorgen voor afval scheiden én afvalpreventie maakt u een goede indruk op gasten en bezoekers. U voldoet daarmee ook nog eens aan de regels. Bovendien is het kostenbesparend én u draagt zodoende bij aan een beter milieu. Zorg daarom dat u voorbereid bent op de eisen die de hedendaagse consument aan uw organisatie stelt.

Winkels

De publieke of openbare ruimte is een verzamelnaam voor de plekken die wij allemaal gebruiken en voor iedereen toegankelijk zijn. Hier wordt dagelijks veel afval geproduceerd en weggegooid. Denk aan het gemeentehuis, de bibliotheek, winkelcentra, stations, dorpspleinen en straten. Winkels en winkelcentra doen hun uiterste best om klanten in een schone en hygiënische omgeving te ontvangen. Dat blijkt nogal een uitdaging, want alle retail activiteiten zorgen per jaar voor een afvalberg van ongeveer 1,2 miljoen ton.


Afvalbakken op locatie prullenbakken en vuilnisbakken Bewustwording creëren op het gebied van afvalscheiding.

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.