Afvalbak kopen
Prullenbak kopen
Vuilnisbak kopen

Afvalbak kopen Prullenbak kopen Vuilnisbak kopen? Dan bent je hier aan het goede adres.

Afvalbak kopen Prullenbak kopen Vuilnisbak kopen

Afvalstromen in alle mogelijke variaties

De afvalscheidingswijzer is er in allerlei varianten en talen. Er zijn bijvoorbeeld afvalstromen zoals papier, plastic, pmd (papier, metaal en drankenkartons), pbd (plastic verpakkingen, blik en drankenkartons), bekers, bio, kca (klein chemisch afval), restafval of plastic statiegeld flesjes.

Tips voor het scheiden van afval op kantoor

Waar begin je als je op een circulaire manier wil ondernemen en op een verantwoorde manier je afval wil scheiden?

Afvalstromen in kaart brengen

Afvalbak kopen Prullenbak kopen Vuilnisbak kopen – Er komen op kantoor verschillende afvalstromen. Waarschijnlijk is papier & karton samen met plastic de grootste afvalstroom, maar er is vast ook klein chemisch afval en GFT. De eerste stap voor een passend scheidingssysteem is het in kaart brengen van de soorten afval die binnen jouw organisatie voorkomen. Het kan namelijk zo zijn dat een aparte afvalscheidingsbak voor elke afvalstroom helemaal niet wenselijk is.

De juiste afvalbak bij jou op kantoor

Als de afvalstroom in kaart is gebracht, kun je gaan bepalen welke afvalscheidingsbak het meest praktisch is en welke compartimenten noodzakelijk zijn. Kies compartimenten op basis van de meest voorkomende afvalstromen. Papier & plastic behoren waarschijnlijk tot de grootste. De rest hangt af van de dagelijkse gang van zaken op kantoor.

Staat er een koffiemachine met papieren bekertjes in de koffiecorner? Om deze koffiebekers optimaal in te zamelen, te scheiden en te recyclen, kun je kiezen voor een compartiment voor bekers, met een aparte opvangbak voor vloeistoffen. Lunchen je medewerkers op kantoor? Dan is een GFT-bak ook een slimme toevoeging aan het afvalscheidingssysteem.

Wil je graag een proefplaatsing van een afvalscheidingssysteem om te ervaren of de gekozen afvalstromen passend zijn voor jouw kantoor? Dat is mogelijk. Mochten er na een proefperiode nog aanpassingen nodig zijn, dan is dat geen enkel probleem.

Onnodig afval voorkomen op kantoor

Afvalbak kopen Prullenbak kopen Vuilnisbak kopen – Het zoveel mogelijk beperken van afval op kantoor loont. Je betaalt uiteindelijk niet alleen minder afvalstoffenheffing, het werkt ook kostenbesparend. Denk bijvoorbeeld aan het printen van documenten of het weggooien van papieren koffiebekers. Is het echt nodig om het document te printen en is het niet een beter idee om over te stappen naar herbruikbare koffiemokken? Zo hoef je veel minder weg te gooien en lever je een bijdrage aan een beter milieu.

Afvalbak kopen Prullenbak kopen Vuilnisbak kopen

Een afvalscheidingssysteem van Herena bij jou op kantoor

Met de kwalitatieve producten van Herena Waste Management wordt afvalscheiding bij jou op kantoor een stuk makkelijker. De afvalscheidingsbakken zijn modulair op te bouwen en passen in elke gewenste setting. Het elegante design zorgt er niet alleen voor dat de afvalbakken een smaakvolle toevoeging zijn aan het interieur, het straalt een schone en hygiënische omgeving uit.

De kleuren en symbolen laten je medewerkers nauwkeurig zien in welke afvalbak hun afval thuishoort. De contactloze bediening van de afvalbakken waarborgt hygiëne en slimme features maken het legen van de bakken makkelijk. Vuilnisbakken Kantoor.

Het afvalscheidingssysteem is geheel naar wens samen te stellen, waardoor de afvalstromen die het meest voorkomen op een goede manier ingezameld worden. Herena Waste Management geeft advies en komt met praktische oplossingen om afval op jouw kantoor direct bij de bron optimaal te scheiden.

Afvalbak kopen Prullenbak kopen Vuilnisbak kopen


Afvalbakken kopen Prullenbak kopen Vuilnisbak kopen

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.