Afval scheiden Nederland

Afval scheiden Nederland. Herena Afvalbakken Begin nu met duurzaam afval scheiden Herena biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor alle branches. Van kantoor tot aan ziekenhuis. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie?

Afval scheiden Nederland totaaloplossingen voor gescheiden afval voor alle branches. afvalsysteem afvalbakken met elkaar uitwisselbaar.

Afval scheiden Nederland. Producent en leverancier van innovatieve afvalsystemen voor het gescheiden inzamelen van afval. Herena Afvalbakken levert aan diverse branches een breed programma afvalbakken en afvalscheidingssystemen. Voorbeelden hiervan zijn o.a. kantoren en onderwijsinstellingen. Door ons brede assortiment aan afvalscheidingssystemen, bieden we voor elk budget een geschikte afvalsysteem aan. Begin met duurzaam afval scheiden!

Afval scheiden Nederland
In onze huidige economie heeft ‘afval’ bijna geen economische waarde. Grondstof en die worden gewonnen, worden verwerkt tot producten die we vervolgens consumeren. Wat er is overgebleven gooien we meestal weg. De Nederlandse overheid heeft als doel gesteld om in het jaar 2050 volledig circulair te zijn. Herena helpt hierin met het leveren van afvalbakken voor gescheiden afval voor allerlei sectoren.

Circulair ondernemen
In deze tijd waarin het klimaat verandert, is het als bedrijf extra belangrijk om stil te staan bij het scheiden van afval. Het zal niet lang meer duren, voordat circulair ondernemen de norm wordt. Op kantoren wordt elke dag heel veel weggegooid. Je gelooft het misschien niet, maar tussen dit afval zitten kostbare grondstoffen die prima recyclebaar zijn. Door het op een makkelijke manier te scheiden via afvalscheidingssystemen, kun je ervoor zorgen dat er minder restafval in de vuilverbrandingsovens verdwijnt. Beter voor het milieu en er zijn minder nieuwe grondstoffen nodig voor het produceren van nieuwe producten.

Pluspunten afvalscheiding
Bedrijven zijn verplicht om afvalstromen als papier & karton en plastic los aan te bieden. Dit zijn uiteraard ook de materialen die op kantoor het meest in de afvalbak belanden. Door dit afval te scheiden, blijft er minder restafval over. Dat betekent een besparing op je afvalstoffenheffing. Daarom zou het mooi zijn als jouw medewerkers zich bewust zijn van het afvalbeleid op kantoor en het afval op de juiste manier scheiden.

Een ander pluspunt van afvalscheiding met afvalscheidingssystemen is dat je als bedrijf uitstraalt dat duurzaam ondernemen onderdeel is van je visie. Uit onderzoek is gebleken dat er een hoge mate van tevredenheid heerst onder medewerkers die bij duurzame bedrijven werken. Dat is opvallend!

Het grootste pluspunt is natuurlijk dat gescheiden afval gerecycled kan worden naar een nieuwe product!


Herena Afvalbakken afvalsystemen recyclebaar duurzaam afvalbak. Waste Management VarioBin afval scheiden in recycling prullenbakken.

Herena Afvalbakken. Bekijk ons volledige assortiment. Begin nu met duurzaam afval scheiden. Herena Afvalbakken biedt een breed assortiment aan van totaaloplossingen voor gescheiden afval voor kantoor, onderwijs, overheid, zorg, horeca en winkels. Ook rookvoorzieningen behoren tot ons assortiment. Bent u klaar voor uw afval transitie? Voor meer informatie neem contact met ons op.